KTÜ vakıf üniversitesine ne dedi

KTÜ Rektörü İbrahim Özen Trabzon'da yapılması planlanan Vakıf Üniversitesine olan bakış açısını dile getirdi. KTÜ Rektörü İbrahim Özen, Trabzon'un bir vakıf üniversitesine ihtiyacı olduğunu belirterek, Trabzon bir eğitim merkezi olması gerekiyor. Bu neden

KTÜ vakıf üniversitesine ne dedi
KTÜ Rektörü İbrahim Özen Trabzon'da yapılması planlanan Vakıf Üniversitesine olan bakış açısını dile getirdi.

KTÜ Rektörü İbrahim Özen, Trabzon'un bir vakıf üniversitesine ihtiyacı olduğunu belirterek, Trabzon bir eğitim merkezi olması gerekiyor. Bu nedenle Trabzon'a vakıf üniversitelerinin yapılması çok önemli bir adım olur” dedi.

KTÜ'nün çevredeki 5 üniversite ile ayrılmasının KTÜ adına dikey bir çıkış sağladığını ifade eden, Rektör Özen, “KTÜ'nün Kanuni ve Fatih Eğitim olarak ayrılması KTÜ için bir fayda sağlamaz. Ancak açılacak olan bir Vakıf Üniversitesi KTÜ'nün seviyesini bozmamalı. Bu konuda Vakıf Üniversitesine karşı oluruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler