Kaz Dağları ve Madra Dağının Oksijenini Sofranıza Taşıyan Bir Marka

Ülkemizin mutfağının bu denli zengin ve lezzetli olmasının en önemli yapı taşlarından biridir zeytinyağı.

Kaz Dağları ve Madra Dağının Oksijenini Sofranıza Taşıyan Bir Marka

Zeytinyağı, sağlığımızın mimarıdır. İçerisinde onlarca vitamin ve mineral bulunan bu besin aynı zamanda lezzetiyle de olmazsa olmazlardandır. Hani derler ya “zeytinyağını neye koysan tadı güzelleşiyor” diye. Tam da öyle. 

Ülkemizin mutfağının bu denli zengin ve lezzetli olmasının en önemli yapı taşlarından biridir zeytinyağı. Hatta son zamanlarda tatil beldesi olarak Akdeniz ve Ege kıyılarının rağbet görmesinde de en az doğal güzellikler kadar etkilidir zeytinyağlı lezzetler. 

Yani zeytinyağı önemlidir. Değerlidir. Bu yüzdendir ona tarih boyunca sıvı altın denmesi. Peki sadece zeytinin yağı denmesi yeterli midir? Elbette hayır. Zeytinyağı belki de en dikkatli şekilde almamız gereken bir besindir. Bildik yerden, garantili satış sunan, tecrübeli ve kurumsal yerlerden almamız gerekir.

Bu anlamda şanslıyız. Çünkü zeytinyağını, Türkiye’nin her yerine ulaştıran bir firma var ve bu firma artık online da. Yani sadece bir tık ötemizde.

Öz Köyüm Zeytincilik erken hasat zeytinyağlarıyla marka değeri kazanmış bir organik ürün pazarı. Balıkesir Burhaniye’nin eşsiz lezzetlerini biz tüketicilerin kullanımına sunan Öz Köyüm, organik ürün sektöründe adından söz ettiren bir marka.

Dünyanın pek çok yerinde katıldıkları yarışmalardan madalyalarla dönen firma, aynı zamanda ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 belgelerine ve "İyi Tarım" ve "Sağlıklı & Güvenli İşyeri" sertifikaları ile de fark yaratmaktadır. Soğuk sıkım zeytinyağı üretiminin her aşamasına olağanüstü özen gösteren firma, dededen toruna; gelenekten moderne anlayışıyla hareket etmektedir.

İyi tarım esasına uygun hasat edilen zeytinlerini bekletmeden en sağlıklı şekilde yağa dönüştüren firma, pek çok firmanın görmezden geldiği konularda da hassas bir üretim sağlamaktadır. Kendi tarlalarından topladıkları zeytinleri, hava alabilir kasalar, özel krom zeytinyağı depolama tankları, içme suyu kalitesinde yıkama suyu detaylarına da dikkat ederek satışa sunan Öz Köyüm zeytincilik, 64 yıllık tecrübenin farkını gözler önüne sermektedir. Üretim tesislerinde günlük yüz yirmi ton naturel sızma zeytinyağı üretme kapasitesine sahip olan işletme, bu hıza rağmen kaliteden asla ödün vermemektedir.

Zeytin ağacının kıymetini bilen bir aile işletmesi olan Öz Köyüm Zeytincilik, “Doğadan sofranıza” sloganıyla hareket etmektedir. Bu sebepledir ki hasadı yapılan zeytinleri en fazla 4 saat bekletmekte, hijyenik hava alabilen kasalarda taşımakta, sağlıklı bir sistemle yıkanmasını sağlamakta ve en fazla 26 derecede tutmaktadır.

Soğuk sıkım yönteminin her adımını kusursuz işleyen Öz Köyüm Zeytincilik, temassız ve hijyenik üretim konusunda ısrarcı olmaktadır. Çıkan her yağın laboratuvar ortamında denetiminin yapılmasını da sağlayan Öz Köyüm markası, bizi bizden çok düşünen bir marka olarak her geçen gün daha da büyümektedir.

Organik Ürünlerde Dünya Standartlarında Bir Üretim Anlayışı

Organik ürün deyince akla gelen ne yazık ki çamura bulanmış yumurta oluyor. Oysa organik ürünler, üretiminin her aşamasında belli kuralları olan sağlığa en ufak bir zararı olmayan ürünlerdir. Ve bu özen, ürünün kalitesi ve fiyatını aynı oranda artırmaktadır. İşte Öz Köyüm Zeytincilik doğal ve temiz ürünleri sofranıza el yakmayan fiyatlarla getirmesiyle de ayrıcalıklı olan bir markadır.

Sadece zeytin ve zeytinyağının değil pek çok yöresel ürünün de sunulduğu web sitesi sayesinde artık daha kolay ulaşabildiğimiz kaliteli organik ürünler, geleceğe en güzel yatırımı yapabilme imkanını sunmaktadır. Çocuklarımızın doğru beslenmesi için vereceğimiz her sipariş, sorunsuz kargolama anlayışları sayesinde kolayca bizlere ulaşabilmektedir. Aynı gün kargolama ve ücretsiz kargo kampanyaları da Öz Köyüm ürünlerini tercih etmeniz için doğru bir sebep olmaktadır.

Sahiplerinin ve çalışanlarının güler yüzlü satış stratejisi ile devleşen bir marka olan Öz Köyüm Zeytincilik, aldığı her ödülü hak ettiğini kanıtlamaktadır. Nesillerden beri zeytinyağı üretimi yapan aile şirketi, garantili satış olanağıyla da bir ilke imza atmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler