GNC Spor Center Trabzon'da açıldı

GNC Spor Center Trabzon’da açılarak hizmete girdi.

GNC Spor Center Trabzon'da açıldı

Haber61 - Haber Servisi - GNC Spor Center Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi, Merkez Caddesinde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Yapılan açılış törenine GNC Spor Center imtiyaz sahibi Hüsnü Genç, Gençlik ve Spor il Müdürü Birdal Öztürk, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Trabzon Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Ömer Halan Usta, Selçuk Aydın ve davetliler katıldı.

AÇILIŞ TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

AÇILIŞ TÖRENİNİ VE AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ELİMZİDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIK

Açılış töreninde konuşma yapan GNC Spor Center imtiyaz sahibi Hüsnü Genç, “ilimizde ve ilçemizde böyle bir spor tesisine ihtiyaç olduğunu hissettik. Bizlere gelen talepler doğrultusunda da elimizden gelenin en iyisini sizler için yapmaya çalışıyoruz. Bir kısmını da yaptık inşallah. Bundan sonraki süreçte de sizlerin desteklerinizin üzerimizde olacağını düşünüyoruz” dedi.

İNSANLARIN SPOR YAPACAĞI, SPORA ÖZENDİRİLECEĞİ GÜZEL BİR ORTAM

Daha Sonra konuşan Gençlik ve Spor il Müdürü Birdal Öztürk, “Sporun içinden gelen kardeşlerimiz Yomra ilçemizde güzel bir spor tesisi yapmak için karar vermişler. Daha önce sporun içerisinde aktif olarak bulunmuşlar ve bundan sonra spora yatırım yapmayı düşünmüşler. Ben burada yaşayan insanların ve Trabzon’da yaşayan insanların Yomra Belediye Başkanımızın destekleriyle böyle güzel nezih bir ortam içerisinde insanların spor yapacağı, spora özendirileceği, boş vakitlerini geçirecek oldukları güzel bir mekan hazırlamışlar. Onlara yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Bol kazançlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

BENDE HER GÜN SPOR YAPIYORUM

Son olarak konuşan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Biz Yomra ilçesi olarak eğitimde, sağlıkta, sporda, siyasette, turizmde marka bir ilçeyiz. Hızla da gelişiyorum. Bu gelişmemizin ana lokomotifini de burada içinde bulunduğumuz Kaşüstü mahallemiz temsil ediyor. Allah’a şükürler olsun her gün birkaç tane işyerinin kurdelesini kesiyoruz.  Hem bölgemize hem ilimize istihdam ve aynı zamanda katma değer sağlıyor. Tabi bugün kurdelesini işyerimiz hem fıtness hem spor salonumuz. Bu da bizim için önemli. Spor yapan bir vücut genç kalır. Bende sizin gibi sporcuyum ve her gün spor yapıyorum. Bu vesile ile herhalde genç kalıyoruz. Böyle bir spor merkezine ihtiyacımız vardı. Ben bu iş yerini açan kardeşlerimi yürekten tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah’tan bol kazançlar diliyorum” dedi.

KURDELE KESİLDİ, DUA EDİLDİ

Konuşmalar sonrasında dua edildi ve GNC Spor Center imtiyaz sahibi Hüsnü Genç, Gençlik ve Spor il Müdürü Birdal Öztürk, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Trabzon Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Ömer Halan Usta, Selçuk Aydın’ın katılımı ile kırmızı kurdele kesildi.

GNC Spor Center imtiyaz sahibi Hüsnü Genç Haber61’e yaptığı açıklamada mekanın bin 500 metrekareden oluştuğunu ve 750 metrekaresinin Fitness ve kardio bölümünde oluştuğunu belirterek, alt katta ise bosk, kickboks, plates, sauna odaları gibi bölümlerinin yer aldığını vurguladı.

CİDDİ TALEP DOĞRULTUSUNDA BURADAYIZ

Genç, bölgede bir araştırma yaptıklarını sözlerine ekleyerek, “normalde merkezde yaşıyoruz ama bu bölgenin zaman geçtikçe Trabzon’un önüne geçtiğini, çok büyüdüğünü ve sayın belediye Başkanımızın buralarda çok güzel atlımlar yaptığını hissettik. Yıllardır sporun içerisindeyiz. Talep doğrultusunda buraya gelip yatırım yapma gereği hissettik. Buradaki halkımızda ciddi bir talep olduğunu ve burada spor yapabilecekleri Avrupa standartlarında bir salon olmadığını bizlere söylediler. Bizde bu doğrultuda arkadaşlara ve sevmiş olduğumuz spor dallarına yardımcı olmak için buralardayız” dedi.

AMACIMIZ TÜRKİYE VE AVRUPA

Uzun zamandır ticaretle uğraştıklarını söyleyen Hüsnü Genç, “spor bizim için apayrı bir şey. Aileden geliyor. Farklı farklı spor dallarıyla uğraşıyoruz ama. Ben Kickboks’a gönül verdim. Ortağım Eyüp bey Fitness antrenörlüğü yapıyor uzun zamandır. Kendi branşlarımızı insanlara aktarabilmek adına bugün buralardayız. Hedefimiz tabi ki şubeleşmek. Kaliteli bir isim oluşturup bayilikler verebilmek. Amacımız sadece buradaki arkadaşlarımıza hizmet etmek değil. Türkiye genelinde belki de ilerde Avrupa’ya uzanabileceğimiz bir firma kurduk kendimizce. Bugün buralardayız ama yarın şartlar neyi gösterir bilemiyoruz. İnşallah yurdumuzun her bölgesinde yurttaşlarımıza faydalı oluruz diye düşünüyoruz” dedi.

DOĞRUDAN ÇALIŞMAKTANSA SAĞLIKLI BİR ÇALIŞMA YAPTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ

Genç, çağın değiştiğini ifade ederek, "Tabiki çağ  değişiyor. Çok güzel duayen hocalarımız var burada. Onlar olmasa biz burada olmazdık. Bunun farkındayız. Yalnız o zamanki imkanlar ve teknoloji gereğince bu tür, imkanlar yoktu. Havalandırma yoktu, cam açılarak insanlar spor yapıyordu. Bu da sporcunun sağlığını etkiliyordu. Bir gün spor yapıyordu ikinci gün sağı solu tutulmuş şekilde salona geliyordu, yada gelemiyordu veya hastanelerdeydi. Oysa ki spor sağlık demektir. Spor salonlarımız bunlara çok elverişli değildi. Şimdi teknolojiyi kullanarak, havalandırma sistemimizden eğitmenlerimize kadar.  Duş bölümlerimizle titizlikle ilgilendik. Antrenör arkadaşımız antrenörlüğünü yaparken, temizlikçi arkadaşımız temizliğini yapıyor. Vitamin Bar’daki arkadaşımız tamamıyla sağlıklı ürünlerle beraber proteinler hazırlayarak sporculara gerekli olan vitaminleri veriyor. Aynı zamanda diyetisyen eşliğinde de biz spor yaptırıyoruz. Kişi buraya geldiği zaman elini kolunu sallayarak, aidat ödeyerek içeri giremiyor. İlk önce tartım cihazımızla kişinin yağını kilosunu ölçüyoruz. Değerlerine ve sağlık durumuna göre, bizim hocalarımız yeterliyse bizim hocalarımızla, bizim hocalarımızı aşan bir durumsa Diyetisyen hocalarımız var onların eşliğinde arkadaşların fizibilitesini yapıp sonrasında spora alıyoruz. Doğrudan çalışmaktansa sağlıklı bir çalışma yaptırmaya çalışıyoruz. Bu da bize kalite katıyor. Bu da halkımıza değer” dedi.

GNC Spor Center İletişim

Adres: Kaşüstü Mahallesi, Merkez Caddesi 18/2 - Yomra /Trabzon

Tel: 0555 086 8661

       0462 502 3322

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem