Exxen nedir? Exxen üyelik ücreti ne kadar? Exxen programları

Exxen, bir çok yerli projeyle izleyicilerle buluşacak. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen nedir, Exxen'in üyelik ücreti ne kadardır, hangi programlar belli oldu? İşte detaylar,

Exxen nedir? Exxen üyelik ücreti ne kadar? Exxen programları

Exxen piyasaya oldukça iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Netflix benzeri dijital platform Acun Ilıcalı'ya ait ve şimdiden merak konusu oldu. Peki Exxen nedir, Exxen üyelik ücreti ne kadar, Exxen'de hangi programlar var? İşte detaylar

EXXEN NEDİR?

Exxen Acun Ilıcalı tarafından kurulmuştur. Bir internet tv kanalıdır. Dünyaca bir çok örneği olan Netflix tarzında bir platformdur. Ocak 2021'de yayına başlayacaktır. Belirlenecek ücret karşılığında platforma girişi yapılacaktır.

EXXEN NEDİR?

EXXEN'İN ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Acun llıcalı, yeni dijital platformu için iki farklı ücretlendirme planlıyor. Henüz ücret açıklanmasa da Ilıcalı yaptığı açıklamada "Amacımız bütün izleyicilerimizin Exxen ile buluşabilmesi. Bu nedenle Exxen’in aylık ücreti herkesin ödeyebileceği bir rakam olacak" ifadelerini kullandı. Platformda öğrenciler için de bir üyelik paketi olması bekleniyor.

EXXEN PROGRAMLARI

Resmi Twitter hesabı oluşturulan platformun programları da buradan tek tek açıklanıyor. Yapılan paylaşımlarla Exxen'in oldukça iddialı yapımlar barındıracağı görülüyor. İşte paylaşılan afişler

Konuşanlar

Konuşanlar

Hasan Can Kaya’nın hazırlayıp sunduğu, 'Konuşanlar' programı 1 Ocak'tan itibaren Exxen platformunda olacak.

Şeref Bey

Şeref Bey

Merakla beklenen 'Şeref Bey' dizisinin afişi paylaşıldı. Şeref Bey dizisinin kadrosunda; Haluk Bilginer, Songül Öden, Devrim Yakut, Şükran Ovalı, Ertan Saban, Serhat Kılıç, Ahmet Rıfat Şungar gibi isimler yer alıyor.

Zeynep Bastık ve konukları

Zeynep Bastık ve konukları

Sevilen şarkıcı konuklarıyla izleyenlere müzik şöleni yaşatacak.

Sihirli Annem

Sihirli Annem

Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nisa Aksongur'un  kadrosunda yer aldığı bir zamanların efsane dizisi de Exxen'de yer alacak.

Kirli Çamaşırlar

Kirli Çamaşırlar

Youtuber Orkun Işıtmak cesaret edilemeyen her şeyi bu programda soracak.

@ENİSARIKAN

@ENİSARIKAN

Oyuncu Enis Arıkan eğlence programıyla seyirciyle buluşacak.

Tolgshow

Tolgshow

Tolga Çevik'in sevilen gösterisi Tolgshow, filtresiz yeni yılda ekranlara gelecek.

Garaj

Garaj

Doğan Kabak ve Ferhat Albayrak lüks araçlarla ilgili her şeyi konuşacakları program da Exxen'in iddialı projeleri arasında yer alıyor.

Gibi

Gibi

Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç, komik skeçlerden oluşan 'Gibi' dizi de platformun güçlü dizileri arasında gösteriliyor.

Akıl Oyunları

Akıl Oyunları

Kıvanç ve Burak ikilisi bilim illüzyon programıyla ekrana gelecek.

Öğrenci Evi

Öğrenci Evi

Aynı çatı altında dört öğrenci, hepsinin farklı bir hikayesi var.

Ayaktenis

Ayaktenis

 "Birbirinden güçlü isimler ile heyecan, mücadele ve kıyasıya rekabet" tanıtımıyla duyurulan "AYAKTENİS" programında Galatasaray'ın antrenörlerinden Albert Riera da yer alacak.Programda yer alan diğer isimler Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Ayhan Akman, Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Yattara ve Hami Mandıralı olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Nedir, Ne Anlama Gelir?