Yeşilyalı'ya Sağlık Ocağı Müjdesi

Ak Parti Arsin İlçe Başkanı Farabi Hacıhasanoğlu, Arsin Yeşilyalı Sağlık Ocağı ihalesinin yapıldığını ve en kısa zamanda çalışmalara başlanacağını söyledi.Hacıhasanoğlu, yaptığı açıklamada, Yeşilyalı Beldesi'nin büyük bir arzu ile beklediği sağlık ocağı i

Yeşilyalı'ya Sağlık Ocağı Müjdesi

Ak Parti Arsin İlçe Başkanı Farabi Hacıhasanoğlu, Arsin Yeşilyalı Sağlık Ocağı ihalesinin yapıldığını ve en kısa zamanda çalışmalara başlanacağını söyledi.

Hacıhasanoğlu, yaptığı açıklamada, Yeşilyalı Beldesi'nin büyük bir arzu ile beklediği sağlık ocağı ihalesinin yapıldığını belirterek, ''Sağlık ocağı için çalışmalara 10 gün içinde başlanacak ve sağlık ocağını en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz'' dedi.

Yeşilyalı Halkının iktidarın hizmetlerinden üst düzeyde yararlanacağını ifade eden Hacıhasanoğlu, ''İhale öncesi ve ihale sonrası emeği geçen herkesi kutluyorum. Arsin'de çalışmalarımızı kaldığımız yerden süratli bir şekilde devam ediyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz, kesinlikle parti ayrımı yapmıyoruz, herkese ve her kesime hizmet etmenin telaşı içindeyiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel