''Yeşil yol'' çalışmaları hızla devam ediyor

Doğu Karadeniz Turizm Master Projesi kapsamında 'Yeşil Yol' olarak adlandırılan yol içerisinde bulunan 7,8 kilometrelik yolda ihale sonrası çalışmalar başladı.Ordu'nun Çambaşı Yaylası ile Giresun ili Paşa Konağı Yaylası'nı birbirine bağlayan yolun filler

''Yeşil yol'' çalışmaları hızla devam ediyor

Doğu Karadeniz Turizm Master Projesi kapsamında 'Yeşil Yol' olarak adlandırılan yol içerisinde bulunan 7,8 kilometrelik yolda ihale sonrası çalışmalar başladı.

Ordu'nun Çambaşı Yaylası ile Giresun ili Paşa Konağı Yaylası'nı birbirine bağlayan yolun filler malzemesi nakli ve sanat yapılarının yapımı hızla devam ediyor. Kabadüz Kaymakamlığı Köylerine Hizmet Götürme Birliğince ihalesi yapılan yolda bir yerden filler malzemesi nakli yapılırken diğer bir yandan da sanat yapıları çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, yolun ihalesinin yapılmasının ardından çalışmaların başladığını söyledi. İhaleyi alan firma tarafından filler malzemesinin yola taşınmaya başlandığını ifade eden Kaymakam Avcı, "Yolun filler malzemesi seri bir şekilde taşınmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel