Trabzon'da nasıl ağırlandıysak...

Trabzonspor'a şikeyi ispatlamaları halinde şampiyonluk kupasını iade edeceklerini söyleyecek kadar komikleşen Fenerbahçe cephesinden yeni bir açıklama daha geldi.Spor Toto Süper Lig'in  7. haftasın oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maçının ardından başkan

Trabzon'da nasıl ağırlandıysak...

Trabzonspor'a şikeyi ispatlamaları halinde şampiyonluk kupasını iade edeceklerini söyleyecek kadar komikleşen Fenerbahçe cephesinden yeni bir açıklama daha geldi.

Spor Toto Süper Lig'in  7. haftasın oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maçının ardından başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetime yapılan linç girişimini hafif göstermeye çalışan FB yöneticisi Abdullah Kiğılı "Trabzon'da nasıl ağırlandıysak, öyle ağırladık" dedi.

 Fenerbahçe Başkan vekili Abdullah Kiğılı, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'de her oynanan lig maçından önce daima İl Spor Güvenlik Kurulu toplanır ve iki takımın yöneticileri bir araya gelir. Yol haritası tespit edilir. Futbolcuların ve yöneticilerin hangi güzergahı izleyeceği, hangi yoldan gidecekleri, eskort eşliğinde stada girişleri ve çıkışlar bellidir. Bunlara uyulmayınca sistem bozuluyor. Zaten 2,5 yıldır süregelen tatsız bir durum var. Sonuçta da nahoş hadiseler oldu."

Trabzonspor maçında görevli sarı-lacivertli yöneticilerin vazifelerini yaptığına değinen Kiğılı, "Biz Trabzon'a gittiğimizde nasıl ağırlandıysak, burada da Trabzonsporlu yöneticiler aynı şekilde ağırlandı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor