Samsun'da genç kızı çıplak fotolarıyla...

Samsun’da 6 yıl önce, evlenme vaadiyle kandırdığı, olay tarihinde 18 yaşında olan D.Ş.’ye tecavüz edip, çıplak fotoğraflarıyla da şantaj yaparak zorla fuhuş yaptırdığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan 32 yaşındaki Sinan K. ve kendisine yardımcı olan arkadaş

Samsun'da genç kızı çıplak fotolarıyla...

Samsun’da 6 yıl önce, evlenme vaadiyle kandırdığı, olay tarihinde 18 yaşında olan D.Ş.’ye tecavüz edip, çıplak fotoğraflarıyla da şantaj yaparak zorla fuhuş yaptırdığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan 32 yaşındaki Sinan K. ve kendisine yardımcı olan arkadaşı 33 yaşındaki Mehmet K., 5’er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

2007 yılının mayıs ayında meydana gelen olayda, Kayseri’den Samsun’a eşi 30 yaşındaki F.K. ile birlikte çalışmak için gelen Sinan K., telefonla görüştüğü D.Ş.’yi evlenme vaadiyle kandırdı. Ailesiyle birlikte Kayseri’de yaşayan genç kız da bir süre sonra kaçarak Samsun’a geldi. Ancak sevgilisinin evli olduğunu öğrenince geri dönmek istedi. Sinan K., gitmesine engel olduğu D.Ş.’ye alkol verdikten sonra tecavüz etti. Ardından da bir gazinoda eşiyle birlikte konsomatris olarak çalışmaya gönderdi. Zamanla da genç kızı para karşılığı erkeklere pazarlamaya başladı. Yaşadığı hayattan kurtulmak isteyen D.Ş. eve dönmek isteyince, Sinan K. tarafından çekildiği ileri sürülen çıplak fotoğraflarla şantaj yapıldı. D.Ş. 3 ay süren bu hayattan sonra cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı bir kişiye başına gelenleri anlattı.

Bu kişinin polise haber vermesi üzerine şantajla fuhşa zorlanan genç kız kurtarılırken, Sinan K., eşi F.K. ile arkadaşı Mehmet K. ve onlara yardımcı olan ve genç kızla ilişkiye girdikleri ileri sürülen 4 kişi gözaltına alındı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Sinan K. tutuklanırken, diğerleri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

’YANIMIZA GELMEK İSTEDİ’

Samsun 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ’fuhuş amaçlı insan ticareti yapmak ve tecavüz’ suçlarından yaklaşık 1 yıl tutuklu kalan Sinan K., üzerine atılan suç vasfının değişme olasılığı dikkate alınarak tahliye edildi. Sanık bugün yapılan son duruşmaya da katılmadı. Ancak daha önceki savunmalarında genç kızın iddialarının asılsız olduğunu ileri sürüp, "Eşimle birlikte Samsun’a geldikten sonra D.Ş. sürekli bizi arayarak yanımıza gelmek istediğini söylüyordu. Bir gün çıkıp geldi. Ailesinin kendisini istemediği birisiyle evlendirmek istediğini ve bu yüzden evden kaçtığını söyledi. Kendisine ailesine haber vermemiz gerektiğini söyledim. Ama kabul etmedi. Eşim bir gazinoda konsomatris olarak çalışıyordu. Onunla birlikte o da çalışmaya başladı. Kendisine elimi bile sürmedim ve kimseye pazarlamadım. Geç saatlerde eve geliyordu. Ne yaptıklarını bilmiyorum. D.Ş. Kayseri’de de fuhuş yapıyordu" dedi.

D.Ş.: EVLİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM

Kayseri’de ailesinin yanında olan ve hiçbir duruşmaya katılmayan D.Ş. ise talimatla daha önce alınan ifadesinde Sinan K. ile eşi F.K. ve Mehmet K.’dan şikayetçi olduğunu söyledi. D.Ş., "Benimle evleneceğini söylüyordu. Ben de ona inanıp Samsun’a gittim. Ancak evli olduğunu öğrenince ailemin yanına dönmek istedim. Beni dövdü. Bana alkol içirdikten sonra tecavüz etti. Beni alkole ve uyuşturucuya alıştırdı. Erkeklerle cinsel ilişkiye girmem için beni tehdit ediyordu. Erkeklerle çekilen çıplak fotoğraflarım olduğunu belirterek, ’Sen Kayseri’ye gitmeden bu fotoğraflar babana gider’ diyerek, bana şantaj yapıyordu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel