Vali Nuri Okutan'dan talimat

TRABZON'DA önceki gün ilginç bir olay yaşandı. Bir mağazadan bir çift ayakkabı çaldıktan sonra yakalanan 36 yaşındaki B.D. adlı kişi, götürüldüğü polis merkezinde, "5 çocuk babasıyım. Ekonomik durumumuz iyi değil. Ayakkabılarımın altı delik olduğu için ay

Vali Nuri Okutan'dan talimat
TRABZON'DA önceki gün ilginç bir olay yaşandı. Bir mağazadan bir çift ayakkabı çaldıktan sonra yakalanan 36 yaşındaki B.D. adlı kişi, götürüldüğü polis merkezinde, "5 çocuk babasıyım. Ekonomik durumumuz iyi değil. Ayakkabılarımın altı delik olduğu için ayaklarım ıslanıyor. Yeni ayakkabı alacak param olmadığı için mecbur kaldım" dedi. B.D. ifadesi alındıktan sonra savcı talimatıyla serbest bırakıldı.

'Mecbur Kaldım' Dedirtmeyiz
KONUDAN dün haberdar olan Trabzon Valisi Nuri Okutan, B.D.'nin ekonomik ve sosyal durumunun incelenmesi için ilgili birimlere talimat verdi. Vali Okutan, "Bu vatandaşımızın durumunu inceleyeceğiz. Gerçekten yardıma muhtaç bir halde ise devlet olarak gerekli yardımda bulunuruz. Biz burada iken, hiçbir vatandaşımızın 'hırsızlık yapmaya mecbur kaldım' demesine tahammül edemeyiz” dedi.

Trabzon'da önceki gün ilginç bir olay yaşandı. Bir mağazadan bir çift ayakkabı çaldıktan sonra yakalanan 36 yaşındaki B.D. adlı kişi, götürüldüğü polis merkezinde, "5 çocuk babasıyım. Ekonomik durumumuz iyi değil. Ayakkabılarımın altı delik olduğu için ayaklarım ıslanıyor. Yeni ayakkabı alacak param olmadığı için mecbur kaldım" dedi. B.D. ifadesi alındıktan sonra savcı talimatıyla serbest bırakıldı ve hakkında hırsızlık suçundan soruşturma başlatıldı.

OKUTAN'DAN TALİMAT
Konudan dün haberdar olan Trabzon Valisi Nuri Okutan, B.D.'nin ekonomik ve sosyal durumunun incelenmesi için ilgili birimlere talimat verdi. Vali Okutan, "Bu vatandaşımızın durumunu inceleyeceğiz. Gerçekten yardıma muhtaç bir halde ise buna kayıtsız kalamayız, devlet olarak gerekli yardımda bulunuruz. Biz burada iken, hiçbir vatandaşımızın 'hırsızlık yapmaya mecbur kaldım' demesine tahammül edemeyiz. Devlet olarak kimseyi çaresiz bırakmadık, bırakmayacağız. Dolayısıyla bu vatandaşımızın neden böyle bir işe kalkıştığını, bugüne kadar yardım talebinde bulunup bulunmadığını araştıracağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel