Trabzon'da benden komikler var

Şovmen Cem Yılmaz, yıllar önce Trabzon'da sahneye çıktıktan sonra bir daha Karadeniz'e gitmediğini belirterek, orada kendisinden daha komik kişiler olduğunu söyledi. NTVSpor kanalında ekrana gelen Rıdvan Dilmen ile Fuat Akdağ'ın futbol sohbeti yaptıkları

Trabzon'da benden komikler var
Şovmen Cem Yılmaz, yıllar önce Trabzon'da sahneye çıktıktan sonra bir daha Karadeniz'e gitmediğini belirterek, orada kendisinden daha komik kişiler olduğunu söyledi.

NTVSpor kanalında ekrana gelen Rıdvan Dilmen ile Fuat Akdağ'ın futbol sohbeti yaptıkları 'Not Defteri' programının konuğu şovmen Cem Yılmaz olunca esprilerde havada uçuştu.

Bugüne kadar Türkiye'nin bir çok yerinde gösteriler sergileyen Cem Yılmaz, Karadeniz'e ise bir kez gidebildiğini belirtti.

Cem Yılmaz, Karadeniz'de kendisinden çok daha komik insanlar olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Yıllar önce Trabzon'da sahneye çıktım. İzleyenlerden bir tanesi ikinci sırada. Kulağında böyle walkman kulaklığı. Canlı olarak oradayım, ne dinliyor olabilir? İlgimi çekti, 'Ne yapıyorsun?' dedim. 'Bir dakika penaltı atılıyor' dedi. O gün bugün bir daha da gitmedim. Turne bir kere yapabildim, baktım komedyene ihtiyaç yok bir daha gitmedim. 'Niçin gitmiyorum'un karşılığı, benden daha komik insanlar var, onun için. Gittim bir iki fıkrada da oynadım, canlı olarak fıkrada oynadım ben orada. Yıllar sonra anlatılacak herhalde."


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat