Vali inadına 'dağ ve doğa' diyor

Nuri Okutan, Zigana'nın zirvesine kurulun kar çadırının içinden mesajını verdi “Doğu ile barışık, doğa sporları yapmaya devam edeceğiz” dedi.Trabzon Valisi Nuri Okutan, Zigana'daki çığ felaketinden sonra özellikle yörede doğa sporları ile ilgili olarak ge

Vali inadına 'dağ ve doğa' diyor

Nuri Okutan, Zigana'nın zirvesine kurulun kar çadırının içinden mesajını verdi “Doğu ile barışık, doğa sporları yapmaya devam edeceğiz” dedi.


Trabzon Valisi Nuri Okutan, Zigana'daki çığ felaketinden sonra özellikle yörede doğa sporları ile ilgili olarak genel bir karamsarlığın hüküm sürmemesi için elinden gelen her şeyi yapıyor. Konu ile ilgili spor kulüplerinin yöneticileri ile sık sık bir araya gelen Okutan, Zigana'nın zirvesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün önderliğinde KTÜ'si Dağcılık Kulübünce kurulan arama kurtarma ekibinin bulunduğu kar çadırlarında inceleme yaptı. Dağcılarla birlikte kar çadırlarında sohbet eden, kar yürüyüşüne katılan Vali Okutan “Parolamız şu hayat devam ediyor, doğa ile barışık bir şekilde doğa ile inatlaşmadan dağlar dağcılığa doğa sporlarının her bir türünde faaliyetlerimizin devamı için biz Valilik olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.


Vali Nuri Okutan, her fırsatta can dostum dediği TEDAK'daki sporculara malzeme yardımının devam edeceğini belirtirken yaşamını yitiren dağcıların anıları ile fotoğraflarından oluşan bir kitap hazırlıklarında olduklarını belirterek “Böylelikle kendilerini de ölümsüzleştirmiş olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel