Vakfıkebir'i yasa boğdu

Uzun bir süredir rahatsız olan Sabri Birinci son olarak Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde tedavi görürken fenalaşarak Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Sabri Birinci bugün öğlen namazına müteakiben Vakfıkebir Merkez Yeni Camiind

Vakfıkebir'i yasa boğdu

Uzun bir süredir rahatsız olan Sabri Birinci son olarak Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde tedavi görürken fenalaşarak Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Sabri Birinci bugün öğlen namazına müteakiben Vakfıkebir Merkez Yeni Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Rıdvanlı Köyü'nde toprağa verilecek.

83 yaşında yaşamını kaybeden Sabri Birinci Vakfıkebir'e bağlı Rıdvanlı Köyü'nde 10 yıla yakın muhtarlık, daha sonrada ilçe merkezinde birkaç yıl esnaflık yapmıştı. Ciğerlerinde rahatsızlık bulunan Sabri Birinci oğlu Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci'nin Haçta bulunduğu sırada rahatsızlanarak Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış burada tedavi altına alınmıştı. 6 Ocak Salı günü kalp krizi geçiren Sabri Birinci ambulansla Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün akşam saatlerinde yaşama veda etti. Babasının ölümü ile yıkılan Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci'yi dostları yalnız bırakmadı. 5 çocuk babası olan Sabri Birinci bugün öğlen namazına müteakiben Vakfıkebir Merkez Yeni Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Rıdvanlı Köyü'nde toprağa verilecek.

haber61 Ailesi olarak Sabri Birinci'ye Allah'tan rahmet Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci'ye ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler