AKP'liyiz! Adayımızın arkasındayız

AK Parti'nin Trabzon Belediye Başkan adayı dün geç saatlerde belli oldu. Sağlık Müsteşarlığından istifa ederek aday adayı olan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti'nin Trabzon Belediye Başkan  adayı. Adaylık yarışındaki Ergin Aydın, adayın belli olmasının a

AKP'liyiz! Adayımızın arkasındayız

AK Parti'nin Trabzon Belediye Başkan adayı dün geç saatlerde belli oldu. Sağlık Müsteşarlığından istifa ederek aday adayı olan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti'nin Trabzon Belediye Başkan  adayı.

Adaylık yarışındaki Ergin Aydın, adayın belli olmasının ardından ilginç bir açıklama yaptı. AK Parti'nin belediyeyi kazanması için uğraşacaklarını ifade eden Ergin Aydın, “Biz AK Partiliyiz. Adayımızın arkasına takılıp yine seçimi kazanmaya gayret edeceğiz. Belediye ile herhangi bir görev düşüncem yok. Bizim şu anda partimizin bize vermiş olduğu görev doğrultusunda görevimizi yapıp belediye başkanlığını kazanmamız olacak” dedi.

GÖREV İÇİN YARIŞA GİRMEDİM

Adaylık yarışındaki bir diğer isim Osman Kaya ise, belediyede bir görev için yarışa girmediğini belirten Osman Kaya, “Aday hayırlı olsun Ak Parti'ye hepimize. Ben adayım ben adaylık için uğraştım. Ben görev için yarışa girmedim. Böyle bir düşünce içerisinde değilim ama sonuna kadar çalışma Ak Partinin belediyeyi alması için varım. Sonuna kadar da adayın yanında olacağım. Belediye de bir görev almak için böyle işlerin içinde yer almadım almam da” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel