Uzunalioğlu: "Beni çıldırttılar"

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin altına sahil yolu üzerinde bulunan bu tesise 8 trilyon daha yatırım yapmak ve hizmete sokmak isteyen Uzunalioğlu, bürokratik engellerle karşılaştı. Daha sonra tesisin yapılmaması için yapılan başvuru sonrası mahkeme taraf

Uzunalioğlu: "Beni çıldırttılar"

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin altına sahil yolu üzerinde bulunan bu tesise 8 trilyon daha yatırım yapmak ve hizmete sokmak isteyen Uzunalioğlu, bürokratik engellerle karşılaştı. Daha sonra tesisin yapılmaması için yapılan başvuru sonrası mahkeme tarafından tesisin inşaatı durduruldu. Bir üst mahkemeye başvurmaya hazırlanan Uzunaalioğlu, sonunda isyan ederek bunu inşaatına astığı dövizde gösterdi.

Trabzon'da yatırım yapmak istemesine rağmen önüne engel çıkartılması nedeniyle "Satılıktır yabancılara" yazılı döviz asmak zorunda kaldığını belirten Uzunalioğlu, "Ben otele başlarken 5 yıldız otel Trabzon'da yoktu. Her nedense önüme bin bir türlü engel çıkarttılar. 94 yılından bu yana bir türlü oteli bitiremedim. 16 trilyon yatırım yaptım 8 trilyon daha yapmayı düşünüyordum fakat artık dayanacak gücüm kalmadı. Beni çıldırttılar. Trabzon'a yatırım yapmak isteyen yabancılara daha iyi davrandıklarını yardımcı olduklarını gördük. Bu yüzden bu inşaatı yeriyle birlikte bir yabancıya satacağım. Ben Türk olarak Trabzon'da bu inşaatı bitiremedim belki yabancı bitirir" diye sitem etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel