Üstün, Sürmene Belediye Başkanlığına aday!

Sürmene'ye hizmeti iş adamaı olarak sporda,kültürde,eğitimde ve sanayici olarak istihdam sağlayarak yıllardır sürdüren Rahmi Üstün bu kez belediye başkanlığı için kollarını sıvadı. Ak Parti Sürmene Belediye başkan aday adayı olan Rahmi Üstün  bir çok dern

Üstün, Sürmene Belediye Başkanlığına aday!

Sürmene'ye hizmeti iş adamaı olarak sporda,kültürde,eğitimde ve sanayici olarak istihdam sağlayarak yıllardır sürdüren Rahmi Üstün bu kez belediye başkanlığı için kollarını sıvadı. Ak Parti Sürmene Belediye başkan aday adayı olan Rahmi Üstün  bir çok dernek ve sosyal kültürel içerikli derneklerde çalıştı. Sürmenespor'unbaşkanlığını yaptığı dönemde profesyonel lige çıkarma başarısını gösterdi.Trabzonspor'da da bir dönem Özkan Sümer ile birlikte yöneticilik yapan Rahmi üstün halen Çaysiad ve Sürmene Sanayici ve İş adamları derneği başkanlığını yürütmektedir.
  İlçeye hizmet için yıllardır her alanda olduğunu söyleyen Rahmi Üstün" Bütün bu hizmetleri bir çatı altında toplayıp sürmenemize sunmak istiyoruz. Bu bir hizmet yarışı. Bize bu görev verlirse memnuniyetle çalışırız. Tabiki partimizin ve halkımızın teveccühü ile olacak. Sürmene Trabzon'un ilçeleri içinde tarihi ve kültürel açıdan çok önemli bir yere sahip.Sorunlarının hiç birine yabancı değiliz. Zaten yıllardır içinde olan bir üyesiyim" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel