Ulusoy;Ben onursal başkanım

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde meclis başkanlığına aday olan ve seçimi kaybeden Ali Osman Ulusoy, seçim sonrasında yaptığı açıklamada, “Kendimize yakışmayan hiçbir şeyi söylemedik. Benim seçim kaybetmem hiç önemli değil. Ben bir yükten kurtu

Ulusoy;Ben onursal başkanım
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde meclis başkanlığına aday olan ve seçimi kaybeden Ali Osman Ulusoy, seçim sonrasında yaptığı açıklamada, “Kendimize yakışmayan hiçbir şeyi söylemedik. Benim seçim kaybetmem hiç önemli değil. Ben bir yükten kurtuldum. Ben 35 yıl TTSO'da oldum. Ben geldiğim yeri biliyorum. Yaşımı da çok iyi biliyorum. İşimi de çok iyi biliyorum. Allah'a şükretmekten gerekiyor. Bundan sonra Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını basın mensubu arkadaşlarımız takip edecek. Çalışanları siz göreceksiniz. Benim Şadan Eren'e hiçbir kötü sözüm olmadı. Olmaz da.
94 tane meclis üyesi var. 63 tanesi yeni geldi. 63 tanesinin çoğunu tanımıyorum. Tanısaydık bu tablo çıkar mıydı, çıkmaz mıydı bilmiyorum. Evvela oraya bakmak lazım. Neden 64 üye 94 üyeye çıktı. Çok mu ihtiyaç vardı buna. Kolay değil tabi. Çalıştığın arkadaşın seni tanır bilir.
35 yıldır TTSO'da çalıştığım dönem içerisinde kimseyi kırmadım. Kimse de beni kırmadı. Suat Bey'e karşı eskiden bir noksanlık yapılmışsa onu biz müşterek yaptık.
Şimdi o noksanlığı insanların bir vefa borcu olur. Hiç bir arkadaşıma tavır koymam. Suat Hacısalihoğlu ile de hiçbir problemim olmadı. Ben Trabzon için çok mesai harcadım.
Ben her yönüyle fedakarlık yaptığıma inanıyorum.

Onursal Başkan'ın ne demek olduğunu biliyoruz. Ama böyle onursal başkanlık düşünülemez. Ben zaten kendimi onursal başkan kabul ediyorum. Bir seçim neticesinde vefa borcu vardır.
29 yıl 3 defa meclis toplantısına gelmedim ben. Şimdi belki her meclis toplantısına gelmem. Ama bu arkadaşlarımız bize oy vermişlerdir onlara da saygısızlık yapmak istemem. Trabzon'un menfaatleri için her şeyi yapmaya hazırım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel