Ulusoy ve Hazaroğlu tartıştı

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri seçimlerinde oy kullanımı sürerken, geç saatlerde seçimlere iştirak eden Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ile Cafer Hazaroğlu arasında bir tartışma yaşandı. Oy sandığının başında karşılaşan Ali Osman Ulusoy ve Cafer H

Ulusoy ve Hazaroğlu tartıştı

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri seçimlerinde oy kullanımı sürerken, geç saatlerde seçimlere iştirak eden Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ile Cafer Hazaroğlu arasında bir tartışma yaşandı.

Oy sandığının başında karşılaşan Ali Osman Ulusoy ve Cafer Hazaroğlu arasında yaşanan tartışma seçimin gündemine de oturdu.

Ali Osman Ulusoy, kendisiyle aynı listede olmayan Cafer Hazaroğlu için 3 ay önceden durumunu sorduğunu ve kendisinde herhangi bir problem olmağını yani aralarında bir sorun olmadığını söylediğini belirtti.

Farklı listelerde yer alan, Ulusoy ve Hazaroğlu, arasındaki münakaşada şu ifadeler sarf edildi.

Hazaroğlu: Dün yanınıza geldim ama yoktunuz. Traş olmaya gitmişsiniz.

Ulusoy: Ben klüpteydim. Ben de seni oraya bekledim ama gelmedin. Ben dostlarımı iyi tanırım.

Cafer Hazaroğlu: Benim yine durumun yine bellidir. Etik olarak karşımdaki listede yer almasını istemezdim Ulusoy'un. Ulusoy'un haberi olmadan yazılmış listeye.  

Öte yandan bugün yerel gazetelerde bulunan meclis tutanaklarının yayınlandığı ilanları kendisinin verdiğini ifade eden Ali Osman Ulusoy, "29 yıldır ilk kez böyle bir şey yapmaya ihtiyaç duydum. Çünkü, basında ve kamuoyunda bazı dedikodular vardı bunlara açıklık gelsin istedim" dedi.

gelişmeler birazdan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel