TTSO üyelerine kredi imkanı

Halkbank Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yıllık yüzde 1,04'lük çok düşük faiz oranı ve 6 ay vade ile 20.000 TL'ye varan kredi fırsatı sunuyor. Halkbank ve TTSO arasında imzalanan protokol kapsamında oda üyelerine 40 milyon TL'lik kredi kullandır

TTSO üyelerine kredi imkanı
Halkbank Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yıllık yüzde 1,04'lük çok düşük faiz oranı ve 6 ay vade ile 20.000 TL'ye varan kredi fırsatı sunuyor. Halkbank ve TTSO arasında imzalanan protokol kapsamında oda üyelerine 40 milyon TL'lik kredi kullandırılması hedefleniyor.


Halkbank ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokol kapsamında TTSO tarafından Halkbank'a aktarılan 1 milyon TL'lik mevzuat kaynağı, oda üyelerine nakit kredi olarak kullandırılacak.
Halkbank KOBİ Pazarlama-2 Daire Başkanı Hakan Başaran'ın imza töreninde yaptığı konuşmada, “Bankamız, reel sektörü canlı tutabilmek amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başta olmak üzere şimdiye kadar 10 oda ile kredi anlaşması imzalandı. Bu anlaşmalar neticesinde odalardan Bankamıza aktarılan 500 milyon TL ve bankamız kaynaklarından ilave edilen miktar ile birlikte bugüne kadar 7.969 firmaya 1,3 milyar TL kredi kullandırdık. Bugün imzaladığımız anlaşma ile Trabzonlu oda üyelerine de uygun koşullu kredilerimizden yararlanma imkanı sunacağız” dedi.

Piyasadaki en uygun koşullu kredilerden biri olan Halkbank-TTSO Destek kredisi, aylık yüzde 1,04 faiz oranı, 6 ay vade ile kullandırılacak. Alt limiti 5.000 TL, üst limiti 20.000 TL olan kredinin, komisyon dahil yıllık maliyeti yüzde 14 oranında olacak. Halkbank ve TTSO işbirliği kapsamında oda üyelerine toplam 40 milyon TL'lik kredi kullandırılması hedefleniyor.

Başaran Halkbank'ın kredilendirme faaliyetleri ile ilgili ise şu açıklamayı yaptı;
“Halkbank, finansal krizin etkilerinin daha çok hissedilmeye başladığı 2008 yılının son çeyreğinde bile hiçbir zaman kredilerine kesme eğiliminde olmadı. Bankamız, Ekim 2008'den bugüne kadar daha önce başka bankalarla çalışan 24.500 yeni firmayı müşteri portföyüne ekledi. Üreten Türkiye'nin her zaman yanında yer alan Halkbank, 2008 yılsonu finansal sonuçlarına göre hem hedefini hem de yüzde 30'luk sektör ortalamasını aşarak yüzde 42,6'lık kredi büyümesi elde etti. Böylece Halkbank'ın 2007 yıl sonunda 18,1 milyar TL olan toplam kredi miktar 2008'de 25,8 milyar TL'ye yükseldi”

Halkbank-TTSO Destek Kredisi'nden, tüm TTSO üyelerinin faydalanabileceği ifade edilirken, Kredi, Halkbank'ın Trabzon, Sanayi Sitesi, Mumhaneönü, Akçaabat, Vakfıkebir, Araklı şubeleri aracılığıyla kullandırılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler