Trabzon'un minik Kardelenleri

Anneler Günü nedeniyle Trabzon Zehra Kitapçıoğlu Anaokulu'nda “Kardelenler Sınıfı” tarafından kutlama programı gerçekleştirildi. Okul bahçesinde düzenlenen törende çocuklar yöresel folklor kıyafeti giyerek, horon oynadı, şiirler söyledi. Annelerinin resim

Trabzon'un minik Kardelenleri


Anneler Günü nedeniyle Trabzon Zehra Kitapçıoğlu Anaokulu'nda “Kardelenler Sınıfı” tarafından kutlama programı gerçekleştirildi. Okul bahçesinde düzenlenen törende çocuklar yöresel folklor kıyafeti giyerek, horon oynadı, şiirler söyledi. Annelerinin resimlerini yapıştırdıkları “Canım Anneme” yazılı kartonları boyunlarına takarak okulda bir yıl içinde yaptıkları çalışmalardan bir demeti annelerine hediye olarak verdiler.

Veliler, çocuklarını bu günde yalnız bırakmazken zaman zaman gülmekten de kendilerini alamadılar. Miniklerin her hareketini kameraya alan ve fotoğraflayan aileler daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Program bitiminde veliler, öğretmenler ve çocuklara mini bir kokteyl verildi.

Sınıf Öğretmeni Berna Hasanbaşoğlu böylesine anlamlı bir günde annelerin unutulmayacağını belirterek, “Elbette bizleri dünyaya getirip, büyüten dünyanın en güzel varlığı olan annelerimizi bir günle sınırlandırmıyoruz. Bizlerde bu günde sınıf olarak annelerimize küçük de olsa bir program sunmak istedik. Şiirler hazırladık, oyunlar sergiledik. Hep birlikte veli ve öğrencilerimizle kaynaşma içerisinde olduk. Çocuklarımızda bir yıl içinde yapmış oldukları çalışmalardan bir demeti annelerine hediye olarak vermek istediler” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel