Akçaabat şehidine ağlıyor

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, bir karakola teröristlerce yapılan saldırıda şehit olan jandarma er Gökhan Uzun'un (21), Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki baba evinde yas var. Şehit Uzun'un, ilçenin Yeni Mahalle Lazlar Sokak'ta oturan ailesine, oğullarının

Akçaabat şehidine ağlıyor

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, bir karakola teröristlerce yapılan saldırıda şehit olan jandarma er Gökhan Uzun'un (21), Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki baba evinde yas var.

Şehit Uzun'un, ilçenin Yeni Mahalle Lazlar Sokak'ta oturan ailesine, oğullarının şehit olduğu haberini sağlık ekipleriyle eve gelen askeri yetkililer verdi.

Oğlunun şehit haberini alan baba Ali Yaşar Uzun, ''Oğlum vatan için şehit oldu. Vatan sağolsun'' dedi.

Oğlu Gökhan'ın 9 aylık asker olduğunu, Ankara Güvercinlik'te vatani görevini yaptığını belirten baba Uzun, ''Dün öğle saatlerinde kendisiyle telefonda konuştum. Geçici görevle Hakkari'ye giden oğlum, görev yerine vardığını, kendisini birkaç gün sonra aramamızı söyledi. Bir miktar da para istedi. Ben de dün oğluma para çıkarttım, ancak bu parayı alamayacak diye bir his vardı içimde. Öyle de oldu'' diye konuştu.

Trabzon'da bir bobinajcının yanında çalıştığı öğrenilen Gökhan Uzun'un 2'si erkek 4 kardeşi bulunuyor.

Şehit erin cenazesinin ilçeye ne zaman getirileceği konusunda yetkililerce açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel