Trabzon'un büyüklüğüne yakıştı

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valiliği ile Türk-Amerikan Derneği işbirliği ile Ankara'da düzenlenen 'Trabzon Tanıtım Günleri'ne katılarak stantları gezdi. 'İl İl Türkiye Tanıtım Günleri'nde kapsamında gerçekleştirilen 'Trabzon Tanı

Trabzon'un büyüklüğüne yakıştı

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valiliği ile Türk-Amerikan Derneği işbirliği ile Ankara'da düzenlenen 'Trabzon Tanıtım Günleri'ne katılarak stantları gezdi.

'İl İl Türkiye Tanıtım Günleri'nde kapsamında gerçekleştirilen 'Trabzon Tanıtım Günleri' kapsamında açılan stantları gezen ve Trabzon'a yöresel ürünleri inceleyen Bakan Özak, sohbet ettiği hemşerileriyle hasret giderdi. Trabzon'u tanıtıcı stantları çok beğenen Bakan Özak, organizasyonun Trabzon'un büyüklüğüne yakışır bir güzellikte olduğunu söyledi.

Trabzon'un çok köklü bir kültür birikimi olduğunu dile getiren Bakan Özak, Trabzon Tanıtım Günleri'nin Trabzon'un kültür birikimini ve doğal güzelliklerini anlatmak için önemli bir fırsat olduğunu kaydederek, “Trabzon'un var olan güzellikleri anlatabilirsek işte o zaman ilimiz ve bölgemiz için önemli kazanımlar elde ederiz.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler