"Trabzon'u kucaklayacağız"

23 Kasım 2008 Pazar günü yapılacak olan Ak Parti Trabzon Merkez İlçe seçimine çok az bir süre kala adaylardan Yılmaz Büyükaydın, haber61.net'e açıklamalarda bulundu. KAZANAN AK PARTİ OLACAKTIR Büyükaydın, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini be

"Trabzon'u kucaklayacağız"

23 Kasım 2008 Pazar günü yapılacak olan Ak Parti Trabzon Merkez İlçe seçimine çok az bir süre kala adaylardan Yılmaz Büyükaydın, haber61.net'e açıklamalarda bulundu.

KAZANAN AK PARTİ OLACAKTIR
Büyükaydın, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, “İnşallah kamuoyunun desteği, delegelerin teveccühü ile arkadaşlarımızdan alacağımız güçle bu seçimi kazanacağız, inşallah onlar da mahcup etmeyeceklerdir. Bu vesile ile yola çıktık. İnşallah hakkımızda hayırlı olacaktır. Buradan kamu yona da sizin aracılığınızla şunu söylemek istiyorum. Kazanan her zaman partimiz olacaktır, Ak Parti olacaktır” dedi.

ASIL HEDEFİMİZ YEREL SEÇİMLER
23 kasım kongresinden sonra yoğun bir çalışma temposuna gireceklerini ifade eden Büyükaydın, “Önümüzde önemli bir süreç var, yerel seçimler önümüzde var. tamamen hedeflerimiz yere seçimler olacaktır. Bütün teşkilatlarda da bu heyecanı olguyu, bu çalışma süresince görüyoruz. İnşallah o heyecanla beraber yolumuza devam edeceğiz. Teşkilatların teveccühü ile ortaya çıkmış adayım. Bütün partimizin büyüklerinden desteğini alarak aday olarak ortaya çıktım” diye konuştu.

BÜTÜN TRABZON'U KUCAKLAYACAĞIZ
Üç adaylı seçimde kendini şanslı gördüğünün altını çizen Büyükaydın, şunları söyledi:
“Şansımı çok iyi görüyorum, Allahın izni ile bu seçim gececeğiz. Kazanamayacağımıza dair hiçbir endişemiz yok. Herkes her aday kendini şanslı görebilir. Biz de kendimizi şanslı ve hedefe kilitlenmiş şekilde görüyoruz. İnşallah partimize yakışır bir kongre yapacağız, birlik ve bütünlük içinde olacağız, 23 Kasım seçimlerinde kazanan Ak Parti olacaktır. İnşallah hedefimiz bütün Trabzon'u kucaklayacak, hizmet edecek bir kadroyu oluşturarak bu mücadeleyi vereceğiz. Ben eski profesyonel futbolcu olduğum için ekip ve takım ruhunu çok iyi bilirim. Akçaabat Sebatspor'da futbolcu ve yöneticilik yaptım. Bu şekilde bütün arkadaşlarımıza ekip ruhunu aşılayarak bu yolda yürüyeceğiz ve bu mücadelemizi vereceğiz”

Selahattin AYDINLI / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel