Trabzonlu kalorifeciler eğitiliyor

Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Makine Mühendisleri Odası ve İl Çevre ve Orman Müdürlüğünce ortaklaşa düzenledikleri seminerde kalorifercilere eğitim verildiğini belirtti. Aydın, 300 kaloriferci ile site yönetici

Trabzonlu kalorifeciler eğitiliyor

Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Makine Mühendisleri Odası ve İl Çevre ve Orman Müdürlüğünce ortaklaşa düzenledikleri seminerde kalorifercilere eğitim verildiğini belirtti.

Aydın, 300 kaloriferci ile site yöneticisinin katıldığı ve sertifika aldığı seminerin amacının, temiz bir çevre oluşturmak olduğunu ifade ederek, kaloriferlerin bilinçli yakılmasının hem hava kirliliği hem de ülke ekonomisine katkı açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler