Trabzon'da Selçuk Balcı'dan HES tepkisi!

Özellikle film ve dizilerdeki müzikleriyle tanınıp kısa sürede sevilen genç sanatçı hayranlarına unutulmayacak bir gece yaşattı. Bir gece kulübünde sahne alan yakışıklı sanatçı sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirirken zaman zaman istekler

Trabzon'da Selçuk Balcı'dan HES tepkisi!

Özellikle film ve dizilerdeki müzikleriyle tanınıp kısa sürede sevilen genç sanatçı hayranlarına unutulmayacak bir gece yaşattı. Bir gece kulübünde sahne alan yakışıklı sanatçı sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirirken zaman zaman isteklere de yer verdi.

Balcı, Karadeniz’in muhteşem güzelliğinin HES’lerle bozulmaya başladığına  dikkat çekerek “ Zaman zaman konserlerimde bu konuyu gündeme getiriyorum. Lütfen! Bu güzellikleri bozmayalım. Bu dereler, bu dağlar bize lazım. Benim belediye başkanı olma gibi bir hevesim yok. Sonuçta sanatçıyım, siyaset yapmıyorum” Diye konuştu.

15.20131105143504.jpg
Çok sayıda davetlinin katıldığı ve türkü ziyafetine doyduğu gece sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler