Ak Parti Trabzon'da kadın kollarına atama!

AK Parti Trabzon’un Büyükşehir Belediyesi statüsüne kavuşmasının ardından teşkilatlarında bir dizi düzenlemeye gidiyor. Bu çerçevede yeni oluşturulan Ortahisar ilçesine Kadın Kolları İl başkanlığınca bir atama yapıldı.  İl binasında düzenlenen törenle Seç

Ak Parti Trabzon'da kadın kollarına atama!

AK Parti Trabzon’un Büyükşehir Belediyesi statüsüne kavuşmasının ardından teşkilatlarında bir dizi düzenlemeye gidiyor. Bu çerçevede yeni oluşturulan Ortahisar ilçesine Kadın Kolları İl başkanlığınca bir atama yapıldı.  İl binasında düzenlenen törenle Seçim İşlerinden sorumlu Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Nagihan Ayyıldız, Ortahisar İlçesi Kadın Kolları başkanlığına getirildi. Burada bir konuşma yapan Gümüş "Nagihan Ayyıldız uzun yıllardır partimizin yönetim birimlerinin birçok kademesinde görev almış ve bu görevleri en iyi şekilde yerine getirmiştir. Yeni görevini de en iyi şekilde yapacağına inancım tamdır. Şimdiden kendine ve oluşturacağı yönetime başarılar diliyorum” dedi.

Mazbatasını alan Ortahisar İlçesi Kadın Kolları Başkanı Nagihan Ayyıldız’ da “yeni kurulan İlçemiz Ortahisar’da kadın kolları başkanlığı görevi bizlere tevdi edildi. Aldığım bu hizmet bayrağını oluşturacağımız yeni yönetim kurulumuzla üst noktalara taşımaya çalışacağım. Bizlere güvenerek bu önemli görevi tevdi eden başta Genel Başkanımız Sn. Güldal Akşit, uzun zamandır birlikte gece gündüz demeden çalıştığımız İl Kadın Kolları başkanımız Sn. Havva Gümüş’ü mahcup etmemek ve Sayın Başbakanımızın 2023 yılı hedefine ulaşmak için çok çalışacağız. Önümüzde yerel seçimler var. Bu nedenle en kısa sürede yapacağımız istişareler sonucunda yönetim kurulumuz oluşturarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
ssas.jpg
AK Parti Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na atanan Nagihan Ayyıldız, 2004 yılından itibaren AK Parti teşkilatları içersinde olup bir önceki dönem İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanlığı görevini yürüttü. Havva Gümüş başkanlığındaki İl Kadın Kolları Yönetiminde Seçim İşleri Başkanlığını görevinde bulunan Ayyılız evli dört çocuk annesidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler