Trabzon'da şehitlerimize mevlit

İskenderpaşa Camisi'nde düzenlenen mevlit programına, çok sayıda vatandaş ile emniyet personeli katıldı. Mevlitin ardından şehit polisler için dua edilerek katılanlara şeker, pilav ve ayran dağıtıldı. Mevlit sonunda bir konuşma yapan İl Müftüsü Ahmet Bulu

Trabzon'da şehitlerimize mevlit

İskenderpaşa Camisi'nde düzenlenen mevlit programına, çok sayıda vatandaş ile emniyet personeli katıldı. Mevlitin ardından şehit polisler için dua edilerek katılanlara şeker, pilav ve ayran dağıtıldı.

Mevlit sonunda bir konuşma yapan İl Müftüsü Ahmet Bulut, emniyet teşkilatının devletin ve milletin can damarı olduğunu ifade ederek, ''Hayat damarı kesilen bir insan nasıl sağlıklı olarak ayakta duramazsa emniyet teşkilatı da güçlü olmazsa milletin ayakta kalması mümkün değildir. Onun için polis olmak veya emniyet teşkilatında görev almak gerçekten önemli bir görevdir'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel