Trabzon'da muhtarlar isyan etti

Maçka İlçesi Ortaköy Köyü içme suyu projesi 1983 yılında yapımına başlanmış olduğunu dile getiren ve 11 köy adına konuşan Yukarıköy Mahalle Muhtarı Ergin Altıntaş, “Bu içme suyundan 11 köy faydalanmaktadır. Binlerce insan bu suyu kullanmaktadır. Fakat bu

Trabzon'da muhtarlar isyan etti

Maçka İlçesi Ortaköy Köyü içme suyu projesi 1983 yılında yapımına başlanmış olduğunu dile getiren ve 11 köy adına konuşan Yukarıköy Mahalle Muhtarı Ergin Altıntaş, “Bu içme suyundan 11 köy faydalanmaktadır. Binlerce insan bu suyu kullanmaktadır. Fakat bu güne kadar hiçbir sonuç alınamadı. Yazları 11 köyde yaşayan vatandaşlarımız susuz ve hatta suyu az kullandın çok kullandın kavgası bile yaşanmaktadır. Bizler AK Partiye çoğunluk olarak oy verdik. Biz 11 köy olarak suyun düzenli akmasını istiyoruz” dedi.

“Gelinen noktada verilen vaatler hep havada kaldığını belirten Altıntaş . Bizim için hayatta var olma yok olma mücadelesi olan bu içme suyunun parası neden beton veya yol yapımında kullanılmak istenmiştir. Yoksa insanlarımızın ölmesi kaderimiz midir?” dedi.

Kendilerinden alınan vergilerin kendilerine hizmet olarak geri dönmesini engelleyenler ölümlerine alkış tutmakta olduğunu da vurgulayan Altıntaş sözlerini şöyle tamamladı: “İnsan yaşamalı ki devlet yaşasın, grup suyundan aktarılan paralar AK Parti Maçka İlçe yönetiminde bulunan yöneticilerin köylerine aktarılmıştır. Ödeneklerde eşitsizlik ve haksızlık ortada aşikardır. Bu ödenekler yetkili kurumlardan öğrenilebilir” açıklamasını yaptı.

Altıntaş ve beraberindeki muhtarlar bir an evvel bu su sorununun çözülmesini istedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler