Trabzon'da MOBESE kayıtta

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü bünyesinde şehrin muhtelif yerlerine takılan MOBESE kameraları 24 saat kayıt yaparken bir çok asayiş suçunun da aydınlanmasında önemli faydalar sağladı. Kameraların kayıtta olduğu 111 günde şu ana kadar 3 m

Trabzon'da MOBESE kayıtta

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü bünyesinde şehrin muhtelif yerlerine takılan MOBESE kameraları 24 saat kayıt yaparken bir çok asayiş suçunun da aydınlanmasında önemli faydalar sağladı. Kameraların kayıtta olduğu 111 günde şu ana kadar 3 milyon 133 bin 612 araç hareket halinde sorgulanırken, bu sorgulama sonunda hacizli yakalama emri bulunan bin 545 araç, kayıp 425 araç, çalıntı plakalı 234 araç ile 4 adet de çalıntı araç tespit edildi. Ayrıca 85 araç da trafikten men edildi.

Kamera kayıtlarından yapılan incelemelerde 23 kişide silah tespit edilirken bu kişilerin üzerinde yapılan aramada 3'ü kuru sıkı 11 ruhsatsız silah olduğu belirlendi.

Ayrıca 1 aylık süre içerisinde hatalı dönüş yapan 677 araç ile hatalı park yapan 2 bin 183 araç da kameralar tarafından tespit edilerek haklarında işlem yapıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel