Trabzon'da köy yolları kapandı

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Trabzon'da birkaç gündür etkili olan kar yağışı sebebiyle merkezde 8, Akçaabat'ta 2, Araklı'da 20, Arsin'de 5, Beşikdüzü'nde 18, Çarşıbaşı'nda 5, Çaykara'da 9, Hayrat'ta 5, Köprü

Trabzon'da köy yolları kapandı

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Trabzon'da birkaç gündür etkili olan kar yağışı sebebiyle merkezde 8, Akçaabat'ta 2, Araklı'da 20, Arsin'de 5, Beşikdüzü'nde 18, Çarşıbaşı'nda 5, Çaykara'da 9, Hayrat'ta 5, Köprübaşı'nda 1, Maçka'da 5, Of'ta 35, Sürmene'de 5, Şalpazarı'nda 15, Tonya'da 5, Vakfıkebir'de 15, Yomra'da da iki olmak üzere toplam 154 köy yolu ulaşıma kapandı.

Toplam bin 814 kilometre uzunluğundaki kapalı köy yolunun yeniden ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi'ne bağlı 47 ekip tarafından 37 greyder, 10 yükleyici ve 8 kamyonla çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Şu ana kadar 3 bin 678 kilometre uzunluğundaki 355 köy yolunda kar mücadelesi çalışması yapıldı. Kar mücadelesinden sonra yaşanan buzlanmanın önüne geçilmesi için de ilçe şantiyelerine tuz dağıtımı yapıldığı ifade edildi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Trabzon'da bugün ve yarın havanın parçalı ve çok bulutlu olması beklenirken pazar gününden itibaren kıyı kesimlerinde karla karışık yağmur iç kesimlerde ise kar yağışı bekleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler