Trabzon'da kapkaç hayal çıktı

Trabzon'da önceki gün Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde çantasını kapkaç suretiyle çaldırdığı gerekçesiyle polise başvuran kadının yalan söylediği ortaya çıktı.Edinilen bilgiye göre, 12 Kasım günü sabah 06.30 sıralarında B.D. isimli

Trabzon'da kapkaç hayal çıktı

Trabzon'da önceki gün Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde çantasını kapkaç suretiyle çaldırdığı gerekçesiyle polise başvuran kadının yalan söylediği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, 12 Kasım günü sabah 06.30 sıralarında B.D. isimli bayan, Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yürüdüğü esnada tanımadığı bir kişinin arkasından gelerek elindeki çantayı alarak kaçtığı ve çanta içerisinde 550 YTL ile nüfus cüzdanı ve muhtelif eşyalarının bulunduğunu belirterek karakola gidip şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri hastane bahçesinde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini incelerken, şikayetçi B.D.'nin olaydan sonra çantasının kolunda olduğunu tespit etti. Sorguya alınan B.D., hastanede temizlik elemanı olarak çalıştığını ve borçlarını ödeyemediği için böyle bir plan yaptığını itiraf ederek pişman olduğunu söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel