DSP'nin 23. yıl kutlaması

Meydan Parkı'ndaki Atatürk Anıtı önünde toplanan partililer, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudular. Burada bir basın açıklaması yapan DSP Trabzon İl Başkanı Sibel Suiçmez, DSP'nin kurulması, gelişmesi ve iktidar

DSP'nin 23. yıl kutlaması

Meydan Parkı'ndaki Atatürk Anıtı önünde toplanan partililer, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudular.
Burada bir basın açıklaması yapan DSP Trabzon İl Başkanı Sibel Suiçmez, DSP'nin kurulması, gelişmesi ve iktidar olmasının onurlu bir destan olduğunu belirterek, ''Türkiye'nin ve halkın umudu demokratik sol hareketin doğuşu, verdiği mücadele ve kazandığı başarılar geleceğe ışık ve umut tutan bir yol haritasıdır'' dedi.

Ülkenin karanlık bir ortama sürüklendiğini ileri süren Suiçmez, ''Yolsuzluklar, yoksulluklar ve yasaklar bu ülkede artmışken, ülkemizde kardeş kardeşe düşürülürken, bölünmez bütünlüğümüz tehlikedeyken, karşı devrim hareketleri artmışken biz demokratik solculara, DSP'ye olan ihtiyaç giderek artmaktadır'' diye konuştu.

Her şeye rağmen umutsuzluğa yer olmadığını ifade eden Suiçmez, şunları kaydetti:
''Çünkü dünden daha güçlü, inançlı ve kararlı DSP vardır. Bizler DSP olarak Atatürk'ün açtığı yolda, onun gösterdiği hedeflerle, Ecevit'in ışığıyla yürüyoruz. DSP, bazılarının hayal dahi edemediği başarıları, örgütümüzün kararlı, çalışkan ve özverili çabalarıyla dün nasıl kazandıysa, çok kısa süre sonunda, yeniden kazanacaktır.''
Suiçmez, açıklamanın ardından güvercin uçurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler