Trabzon'da iş yerlerine çöp uyarısı

 Trabzon Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevinç kent genelinde faaliyet gösteren işyerlerine mektup göndererek, işyerlerinde biriken çöp ve atıkların kapalı çöp bidonlarında toplanarak kapalı alanda saklanması ve çöp toplama araçlarının geliş saatlerin

Trabzon'da iş yerlerine çöp uyarısı

 

Trabzon Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevinç kent genelinde faaliyet gösteren işyerlerine mektup göndererek, işyerlerinde biriken çöp ve atıkların kapalı çöp bidonlarında toplanarak kapalı alanda saklanması ve çöp toplama araçlarının geliş saatlerinde dışarıya bırakılması noktasında istekte bulundu.

Başkan Vekili Sevinç, Trabzon’a daha temiz, güzel görünümlü ve yaşanabilir bir çevre kazandırmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirttiği mektubunda, “ Vatandaşların sağlıklı yaşam kalitesini yükseltmek ve örnek bir il oluşturmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda esnafımıza da büyük sorumluk düşmektedir.  Esnafımızın bu konuda gerekli destek ve sorumluluğu göstereceğine inanmaktayım” dedi.

Başkan Vekili Sevinç, mektubunda, Trabzon’a gelen yerli ve yabancı turistlerin kentten, çevre ve temizlik yönünden iyi bir intiba ile ayrılmalarının “Bacasız Sanayi “ diye tabir edilen turizmin gelişmesine de katkı sağlayacağına inandığını belirterek, “Bu çerçevede işletmelerde biriken çöp ve atıkların üzeri kapalı çöp bidonlarında toplanacak kapalı bir alanda saklanarak çöp toplama araçlarının geliş saatlerinde çöp alım noktalarına bırakılmalıdır. Bu konuda esnafımızın gereken duyarlılığı göstereceğine inanıyorum. Tüm Trabzonlu hemşerilerimize ve esnafımıza fayda getirecek bu medeni davranışa süreç içersinde duyarsız kalmakta ısrar edenler hakkında yasal işlem yapılacağını da belirtmek isterim” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel