Trabzon'da cinayette karar

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık Aydın Y. (55) hazır bulundu. Hakkında 'Kasten adam öldürmek' suçundan dava açılan Aydın Y. için mahkeme heyeti önce müebbet hapis cezası verirken, bu cezasında daha sonra indirime giderek 25

Trabzon'da cinayette karar
Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık Aydın Y. (55) hazır bulundu. Hakkında 'Kasten adam öldürmek' suçundan dava açılan Aydın Y. için mahkeme heyeti önce müebbet hapis cezası verirken, bu cezasında daha sonra indirime giderek 25 yıl ağır hapis olarak belirledi.

Mahkeme heyeti ayrıca sanık Aydın Y.'yi ruhsatsız silah kullanmak suçundan da 1 yıl 3 ay olmak üzere toplam 26 yıl 3 ay ağır hapis cezası ile cezalandırdı.

Arsin İlçesi Yeşilyalı beldesinde 24 Aralık 2007 günü meydana gelen olayda Adil Söylemez ile Aydın Y. arasında tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Aydın Y. Adil Söylemez'i (37) silahla vurarak öldürmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel