Trabzon'da cinayet: 2 ölü

Trabzon'un Sürmene ilçesinde bugün öğle saatlerinde Şendoğan Aydın ile eşi silahla vurularak öldürüldü. Olayla ilgili 1 kişinin arandığı belirtildi.Olay, ilçeye bağlı Dirlik köyünde meydana geldi. Şendoğan Aydın (53), eşi Nuran Aydın (49) ile bahçede topl

Trabzon'da cinayet: 2 ölü

Trabzon'un Sürmene ilçesinde bugün öğle saatlerinde Şendoğan Aydın ile eşi silahla vurularak öldürüldü. Olayla ilgili 1 kişinin arandığı belirtildi.

Olay, ilçeye bağlı Dirlik köyünde meydana geldi. Şendoğan Aydın (53), eşi Nuran Aydın (49) ile bahçede topladıkları çayları araca yüklediği sırada, önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen akrabaları S.A ile karşılaştı.

Tartışmanın ardından S.A. (46), silahla akrabası Şendoğan ve Nuran Aydın'ı vurarak olay yerinden kaçtı. Şendoğan Aydın ve Nuran Aydın olay yerinde öldü. Olayın şüphelisi S.A.'nın Rahşan affıyla salıverilen eski hükümlü olduğu öğrenildi. Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen S.A.'yı arama çalışmaları sürüyor.

Öte yandan hayatını kaybeden karı kocanın cenazeleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler