Trabzon'da aşk engel tanımadı

İşitme ve konuşma engelli Şerife ile Ziya bu engellerin yanında ailelerin karşı koyduğu engeli de aşıp kaçarak evlendiler. Çift, nikah masasında işaret diliyle “Evet” dediHer ikisi de işitme ve konuşma engelli... Trabzonlu Şerife ve Ziya, tüm engelleri aş

Trabzon'da aşk engel tanımadı

İşitme ve konuşma engelli Şerife ile Ziya bu engellerin yanında ailelerin karşı koyduğu engeli de aşıp kaçarak evlendiler. Çift, nikah masasında işaret diliyle “Evet” dedi

Her ikisi de işitme ve konuşma engelli... Trabzonlu Şerife ve Ziya, tüm engelleri aşarak evlendiler. İşaret diliyle anlaşan genç genç, "Birbirimizden ayrılamayız" dedi.

Aşk engel tanımaz dedirten olay Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde gerçek oldu. Tonya'da oturan Şerife Çolak (36), akrabalarının yardımıyla, kendi gibi duyma ve konuşma engelli Ziya Ustabaşı (39) ile tanıştı.

KAÇARAK EVLENDİLER

Ziya'ya aşık olan Şerife, ağabeyinin evliliğe karşı çıkmasıyla hayal kırıklığı yaşadı. Tüm zorluklara rağmen Ziya'ya bir süre önce kaçan Şerife, büyüklerini, 'bizi kimse ayıramaz' diyerek ikna etti.

KONUŞMA DİLİYLE ANLAŞIYORLAR

Çarşıbaşı Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen muhteşem düğün töreniyle dünya evine giren çifti sevenleri yalnız bırakmadı. İşaret diliyle konuşan ve oldukça mutlu gözüken Şerife ve Ziya çifti, düğüne katılan herkese teşekkür etti.

YUVALARINI KURMAK DÜŞER

Ziya'nın kardeşi Selim Ustabaşı, "Kendileri beğendi, bize de yuvalarını kurmak düşer. Herkesin cesaret edemediğini yaptılar. Mutlu olacaklarına inanıyorum" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel