Trabzon'da anne çocuklarını çalıştırınca...

Trabzon'un Araklı ilçesinde 17 yıllık evli ve 4 çocuklu çift arasında, annenin çocuklarını çalıştıştırdığı gerekçesiyle tartışma yaşandı.Edinilen bilgiye göre G.Ç (39) ve N.Ç. (41) anne G.Ç'nin okul dışı zamanlarda çocuklarını çalıştırdığı ve derslerine ç

Trabzon'da anne çocuklarını çalıştırınca...

Trabzon'un Araklı ilçesinde 17 yıllık evli ve 4 çocuklu çift arasında, annenin çocuklarını çalıştıştırdığı gerekçesiyle tartışma yaşandı.

Edinilen bilgiye göre G.Ç (39) ve N.Ç. (41) anne G.Ç'nin okul dışı zamanlarda çocuklarını çalıştırdığı ve derslerine çalışmalarını engellediği için tartışma çıktı.

Aralarında daha önceden de soğukluk bulunan çiftin arasındaki tartışma büyüyünce N.Ç eşi G.Ç'yi darp etti.

Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden G.Ç eşi N.Ç'den şikayertçi olurken, polis tarafından ifadesine başvurulan N.Ç "eşim ile 4 çocuğumuz var, Eşim öğrenci olan çocuklarımızı okul dışı zamanlarda çalıştırıyor, çocukların çalışmaları ders çalışmalarını engelliyor. Bu nedenle eşimle sürekli sorun yaşıyoruz, çocuklar da bundan etkileniyor" dedi ve eşi G.Ç'den kendiside şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel