Trabzon'da 3 kişi kayıp!

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Erdoğdu Mahallesi'nde, 3 gün önce evinden ayrılan 9 yıllık evli olan Sebahat Karakaş, geri dönmedi. Karakaş'ın eşinin polise başvurması üzerine Sebahat Karakaş'ın bulunması için çalışma başlatıldı. Çömlekçi Mahallesi'nde

Trabzon'da 3 kişi kayıp!
Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Erdoğdu Mahallesi'nde, 3 gün önce evinden ayrılan 9 yıllık evli olan Sebahat Karakaş, geri dönmedi. Karakaş'ın eşinin polise başvurması üzerine Sebahat Karakaş'ın bulunması için çalışma başlatıldı.

Çömlekçi Mahallesi'nde, 3 gün önce evden ayrılan 16 yaşındaki Fatoş H'nden haber alamayan ailesi, Emniyet Müdürlüğüne başvurdu. Polis ekipleri, Fatoş H'nin bulunması için çalışma başlattı.

Kaymaklı Mahallesi'nde ise 4 gündür kendisinden haber alınamayan Yunus Emre Kazaz'ı (18) bulmak amacıyla güvenlik güçlerince çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel