Trabzon'a yürüyüş parkuru

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yapımına başlanan yürüyüş ve bisiklet parkurunda incelemelerde bulundu. Sahilde tamamıyla halkın kullanımına açık, onların sağlıklı bir mekanda dinlenmeleri, gezmeleri, yürüyüş ve spor yapmaları için başlattıkla

Trabzon'a yürüyüş parkuru
Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yapımına başlanan yürüyüş ve bisiklet parkurunda incelemelerde bulundu.

Sahilde tamamıyla halkın kullanımına açık, onların sağlıklı bir mekanda dinlenmeleri, gezmeleri, yürüyüş ve spor yapmaları için başlattıkları çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğini belirten Canalioğlu, ''Sahilde vatandaşlarımızın spor yapmalarına yardımcı olmak amacıyla daha önce belli yerlere spor aletleri yerleştirdik.

Şimdi de yürüyüş ve bisiklet parkuru yapıyoruz. Bütün bu çalışmalardaki amacımız, mutlu birey, huzurlu toplumdur. Kaynaklarımızı en rantabl şekilde kullanarak Trabzon halkına en güzel hizmeti verme gayreti içindeyiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel