Trabzon yaşanılır kent olacak

Canalioğlu, Değirmendere Mahallesi'nde bulunan Demirkırlar mevkisindeki esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Hizmet konusunda herkese eşit mesafede olduklarını belirten Canalioğlu, ''Biz hizmetlerimizi tamamen kent yararına yapıyoruz. Mahallelere v

Trabzon yaşanılır kent olacak
Canalioğlu, Değirmendere Mahallesi'nde bulunan Demirkırlar mevkisindeki esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Hizmet konusunda herkese eşit mesafede olduklarını belirten Canalioğlu, ''Biz hizmetlerimizi tamamen kent yararına yapıyoruz. Mahallelere ve esnafımıza yaptığımız hizmetlerdeki temel hedefimiz mutlu ve huzurlu bir toplum, sağlıklı ve yaşanılabilir bir kent oluşturmaktır.

Bu amaç doğrultusunda mahalle ziyaretlerimizin yanı sıra esnaflarımızı da ziyaret ederek gerek kendi iş yerleri ile gerekse de kent sorunlarıyla ilgili fikir alış verişinde bulunuyoruz'' dedi.

Canalioğlu, Demirkırlar mevkisinin Trabzon'un önemli bir sanayi bölgesi olduğunu ifade ederek, ''Burada binlerce insan ekmek yiyor. Sorunlarını çözmek bizlerin görevidir. Daha önce de bu bölgeye geldiğimizde bize iletilen sorunların büyük bölümünü çözüme kavuşturduk.

Ancak, kentimizin hızla büyüyen ve gelişen bir konumda olması beraberinde yeni sorunları da getiriyor. Bunun için bizde sorunları yerinde tespit edip çözüme kavuşturuyoruz'' diye konuştu.

Demirkırlar esnafı da Başkan Canalioğlu'na çeşitli istek ve şikayetlerini bildirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel