Trabzon Forum'da EYLEM var

FORUM KEPENK KAPATTIBüyük umutlarla yapılan Forum İş merkezinde mülk sahipleri dükkan kiralarının yüksekliğinin yanı sıra yönetimin verdiği etkinlikler sözünü yerine getirmemesi nedeniyle 2 günlük iş yeri kapatma eylemi başlattı.FORUM DA KRİZE YENİLDİDüny

Trabzon Forum'da EYLEM var

FORUM KEPENK KAPATTI

Büyük umutlarla yapılan Forum İş merkezinde mülk sahipleri dükkan kiralarının yüksekliğinin yanı sıra yönetimin verdiği etkinlikler sözünü yerine getirmemesi nedeniyle 2 günlük iş yeri kapatma eylemi başlattı.

FORUM DA KRİZE YENİLDİ

Dünyada yaşanan ekonomik kriz büyük umutlarla açılan Forum iş merkezini de vurdu. Mülk sahipleri ile dolar üzerinden anlaşma yapılırken dolar ve Euro'nun kriz nedeniyle yükselmesi forum iş merkezindeki dükkan sahiplerinin belini büktü. Dükkan kiralarının yüksekliğinin yanı sıra iş merkezinin ilgi görmemesi de sıkıntıyı büyüttü. Kiralarının ödemekte zorlanan dükkân sahipleri forum iş merkezi yönetiminden kiralarının indirilmesi için yaptığı başvurudan da bir sonuç elde edilemedi.

FORUM KEPENK KAPATTI

"CEVAP GELMEZSE PROTESTOYA DEVAM"

Fotoğraflar için TIKLAYINIZ...

YÖNETİM SÖZÜNDE DURMADI

Forum iş merkezi yöneticileri dükkân sahipleri ile yaptığı anlaşma gereği yapacağı etkinlikleri de ara verdi.  Forum iş merkezinde ki iş yeri sahiplerine çeşitli etkinlikler sözü veren yönetim bu sözünü de tutmayınca iş merkezindeki dükkânlar iş yapamaz hale geldi kriz nedeniyle doların yükselmesi ve ayrıca yönetimin verdiği sözü tutmaması üzerine Forum iş merkezindeki dükkân sahipleri yönetimi protesto için 2 gün iş yeri kapatma eylemi başlattı. Forum iş merkezindeki iş yeri sahiplerinin tamamına yakını dükkân kapatma eylemine destek verdi. Forum iş yerindeki mağaza ve dükkânlar pazartesi ve Salı günü kapalı kalacak.

CEVAP GELMEZSE PROTESTOYA DEVAM

Forum Trabzon'da ki işyeri sahipleri, kepenk kapatma eylemlerinden sonuç alamadıkları taktirde protestolarına farklı şekilde devam edeceklerini de ifade ettiler.

haber ve Fotoğraf: Suat AYDOĞDU / haber61.net

 

İlgili haberimiz:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel