Trabzon'da istihdam seferberliği başladı

Trabzon İstihdam Seferberliği Platformu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Trabzon'da istihdam seferberliği başladı
 İstihdam seferberliği konusundaki çalışmaları planlamak ve yürütmek üzere oluşturulan Trabzon İstihdam Seferberliği Platformu ilk toplantısını gerçekleştirdi.
 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’ nda (TTSO) Vali Yücel Yavuz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, TESOB Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Adnan Zengin, SGK İl Müdürü Aydın Gedikli, Ticaret Borsası Başkanvekili Eyüp Ergan, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral, TTSO Genel Sekreteri Hakan Gürhan, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Şükrü Erüz ve DKİB Genel Sekreter Vekili Ekrem Altun katıldı.
 
Toplantıda İstihdam Seferberliği kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmalar değerlendirildi, bundan sonraki çalışmalarla ilgili yol haritası belirlendi. Vali Yücel Yavuz, devletin işsiz vatandaşın ve işverenin yanında olduğunu belirterek, “Devletin sağladığı kolaylıklardan tüm işverenlerin yararlanması gerek. Bu konuya büyük önem veriyoruz ve tüm iş dünyasını istihdam seferberliğine katılmaya çağırıyoruz” dedi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel