Trabzon bu olimpiyatlar için biçilmiş kaftan

Trabzon EYOF’tan çok daha büyük , uluslararası bir spor organizasyonunu düzenlemenin eşiğinde.2016 yılında Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından düzenlenecek olan Dünya Okul  Sporları Olimpiyatları Trabzon’un kapısında.60 Ülkeden 6000 sp

Trabzon bu olimpiyatlar için biçilmiş kaftan

Trabzon EYOF’tan çok daha büyük , uluslararası bir spor organizasyonunu düzenlemenin eşiğinde.

2016 yılında Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından düzenlenecek olan Dünya Okul  Sporları Olimpiyatları Trabzon’un kapısında.

60 Ülkeden 6000 sporcunun katılacağı okul sporları olimpiyatları ,daha önce EYOF Avrupa Gençlik Olimpiyatlarını gibi dünyanın en önemli organizasyonlarından birini, kusursuz bir şekilde düzenlemiş olan Trabzon için biçilmiş kaftan.

Marka şehir olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Trabzon’un bütün dinamikleri bir olup bu çok önemli spor organizasyonunu şehre kazandırması bekleniyor. Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) , Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ ) ve bütün sivil toplum kuruluşları ,Trabzon’un adını dünya sahnesinde en iyi şekilde duyurmasını sağlayacak, şehre önemli ekonomik katkı da bulunacak , turizm açısından Trabzon’u diğer şehirlerin bir adım önüne taşıyacak bu önemli ve uluslararası bakımdan çok büyük olan organizasyonu, geç kalınmadan şehre kazandırmalıdırlar.

Geç Kalıyoruz

Bu çok önemli uluslararası organizasyonu almak için geç kalmak üzereyiz. Trabzon’un daha öncede bu tür büyük organizasyonları başarı ile düzenlemiş deneyimli bir şehir olması, Trabzon’un diğer şehirlerden bir adım önde olmasını sağlıyor.

19 Eylül 2013’de İstanbul’da düzenlenecek Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) ödül gecesinde ,dünya çapında çok önemli olan 2016 Dünya Okul Sporları Olimpiyatlarını  hangi şehrin alacağı kesinlik kazanacak. Bu tarihe kadar Trabzon’daki dinamiklerin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının harekete geçip, bu organizasyonu Trabzon’a kazandırmaları gerekiyor. Aslen Trabzonlu olan Federasyon Başkanı Ayhan Pala’ya, bu olimpiyatların Trabzon’a kazandırılması için baskı yapılması gerekiyor.

Dünya Okul Sporları Olimpiyatlarına katılacak olan 6000 sporcu için ,  bir hafta içerisinde kalacakları şehire, en az 4 milyon dolar  gibi bir rakamı bırakmaları  bekleniyor.

Haydi Tüm Trabzon, Trabzon Dünya Okul Sporları Olimpiyatlarının Trabzon’a kazandırılması için harekete geçelim.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel