Trabzon Başbakan'ı bekliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı açılışları gerçekleştirmek ve belediye başkan adaylarını açıklamak üzere 23 Ocak Cuma günü Trabzon'a yapacağı ziyaretle ilgili hazırlıklar sürüyor. Başbakan Erdoğan'ın korumaları, bugün geldikleri Trabzon'da program k

Trabzon Başbakan'ı bekliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı açılışları gerçekleştirmek ve belediye başkan adaylarını açıklamak üzere 23 Ocak Cuma günü Trabzon'a yapacağı ziyaretle ilgili hazırlıklar sürüyor.

Başbakan Erdoğan'ın korumaları, bugün geldikleri Trabzon'da program kapsamındaki yerler ve güzergahla ilgili gerekli incelemeleri yaptı. Vali Nuri Okutan, AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan ve AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta da bu çalışmalara katıldı.

Başbakan Erdoğan'ın ziyaretiyle ilgili bilgi veren Vali Okutan, "Sayın Başbakanımız 23 Ocak günü ilimize gelecek ve bazı resmi açılışlarda bulunacak. Biz de bu konuyla ilgili hazırlıkları gözden geçiriyoruz" dedi.
Erdoğan'ın korumaları, ziyaret kapsamında bulunan Trabzon Valiliği bahçesinde de gerekli çalışmaları yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel