Trabzon alkol yasağına uyuyor mu?

Bu yılın Mayıs ayında TBMM’de kabul edilen ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün tarafından onaylanan 6487 sayılı yasa, alkollü içkilerin satış ve tanıtımına yeni düzenlemeler getirmişti.Yürürlüğü giren yasa kapsamında, 22.00 - 06.00 saatleri arasında parakend

Trabzon alkol yasağına uyuyor mu?


Bu yılın Mayıs ayında TBMM’de kabul edilen ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün tarafından onaylanan 6487 sayılı yasa, alkollü içkilerin satış ve tanıtımına yeni düzenlemeler getirmişti.
Yürürlüğü giren yasa kapsamında, 22.00 - 06.00 saatleri arasında parakende alkol satışı yapılamayacağı ön görülürken söz konusu saatler arasında satış yapan işletmelere 29 bin 303 TL ile 145 bin 527 TL arasında para cezası verilebilecek.
Yasanın 9 Eylül’den itibaren uygulamaya girmesinin ardından Trabzon’da şu ana kadar polis ve zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.
İşletmelerin gönelde içki yasağına uyduğu gözlenirken, bu yöndeki denetimlerin önümüzde günlerde çok sıkı bir şekilde yapılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel