TMO’ya operasyon 31 gözaltı

Samsun'da fındık alımlarında yolsuzluk yapıldığı ihbarı alan Jandarma, bu sabah Samsun ve ilçelerinde Toprak Mahsulleri Ofisleri ile fındık alım merkezlerine operasyon düzenledi. Jandarma 11'i TMO çalışanı toplam 31 kişiyi gözaltına aldı. Konu ile ilgili

TMO’ya operasyon 31 gözaltı
Samsun'da fındık alımlarında yolsuzluk yapıldığı ihbarı alan Jandarma, bu sabah Samsun ve ilçelerinde Toprak Mahsulleri Ofisleri ile fındık alım merkezlerine operasyon düzenledi. Jandarma 11'i TMO çalışanı toplam 31 kişiyi gözaltına aldı. Konu ile ilgili soruşturma sürüyor.

Bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, fındık alım sırasında usülsüzlük yapıldığı ve fındık randımanlarının yüksek gösterildiği ihbarı üzerine alım merkezlerini teknik takibe aldı. Jandarma 3 ay süren teknik takibin ardından bu sabah Terme, Çarşamba ile Salıpazarı ilçeleri ağırlıklı olmak üzere il genelinde bu sabah eş zamanlı operasyon düzenledi. 11'i TMO çalışanı olmak üzere aralarında tüccar ve üreticilerin de bulunduğu 31 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
Zanlıların Jandarma İl Komutanlığı'nda ifadelerinin alındığı ve konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel