TLYD'den eğitime destek

Trabzon Liselerinden Yetişenler Kültür ve Dayanışma Derneği-Vakfı İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye yardımı yaptı. Okulların yeni eğitim öğretim yılına başladığı şu günlerde Trabzon Liselerinden Yetişenler Kültür ve Dayanışma Derneği-Vakfı yıllardı

TLYD'den eğitime destek

Trabzon Liselerinden Yetişenler Kültür ve Dayanışma Derneği-Vakfı İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye yardımı yaptı.

 

Okulların yeni eğitim öğretim yılına başladığı şu günlerde Trabzon Liselerinden Yetişenler Kültür ve Dayanışma Derneği-Vakfı yıllardır olduğu gibi bu yılda öğretim süresince kullanılabilecek bir çok kırtasiye malzemesini içeren 3 bin adet poşet çantayı başarılı ve ihtiyaçlı öğrencilere teslim edilmek üzere ilköğretim okul müdürlüklerine teslim etti.

           

Yıllardır 8 ay süresince burs ve kırtasiye yardımı yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Dernek Başkanı Kenan Atalay ve Vakıf Başkanı Ahmet Kahraman yardımların halkımızdan alacakları destekle ve dernek imkanlarıyla önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirterek, "Yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiası, ülkemiz için hayırlı ve başarılı geçmesini diliyoruz" dediler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel