TEV sergisine büyük destek

Trabzonlu Sanatçılar, Zorlu Grand Otelde 12 Şubat 2009 tarihinde Türk Eğitim Vakfı (TEV) yararına gerçekleştirecekleri karma sergide bir ilki de gerçekleştirecekler. TEV Bayan Komisyonu tarafında projelendirilen; geliri bütünü ile TEV Trabzon Şubesi'ne ba

TEV sergisine büyük destek

Trabzonlu Sanatçılar, Zorlu Grand Otelde 12 Şubat 2009 tarihinde Türk Eğitim Vakfı (TEV) yararına gerçekleştirecekleri karma sergide bir ilki de gerçekleştirecekler.

TEV Bayan Komisyonu tarafında projelendirilen; geliri bütünü ile TEV Trabzon Şubesi'ne bağışlanacak olan sergi için Fotoğraf Sanatı Derneği, Plastik Sanatçılar Derneği, resim sanatının ustaları ile ustaların atölyelerinde üretilen eserler aynı sergide bir araya gelecekler.

TEV Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Recep Ergenç, yaptığı değerlendirmede, "Fotoğraf ve Resim sanatının ustaları ile ustaların atölyelerinde üretilen değerli resim ve fotoğraf çalışmalarının buluşacağı sergi; Trabzon'da bir ilk olacak" dedi.

TEV Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Melek konu ilgili yaptığı açıklamada;


"TEV, üniversite kazanmış başarılı ama maddi desteğe ihtiyaç duyan gençlere burs sağlayarak eğitime katkı vermektedir. TEV Trabzon Şubesi olarak KTÜ'de okuyan 117 başarılı gence aylık olarak 290 TL burs veriyoruz. Geliri bütünü ile TEV'e bağışlanacak sergi yoluyla daha fazla sayıda gence burs verme gayreti içindeyiz Duyarlı hayırseverleri Trabzonlu sanatçıların ellerinden çıkmış eserleri satın almaya davet ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel