Otobüs devrildi 3 ölü 13 yaralı

Erzurum Kuzey Çevreyolu Nenehatun rampalarında Aydoğdu seyahat firmasına ait yolcu otobüsü kardan kayganlaşan yolda yan yattı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 13 kişi yaralandı. Doğubeyazıt istikametinden Trabzon'a seyretmekte olan ve sürücüsü

Otobüs devrildi 3 ölü 13 yaralı

Erzurum Kuzey Çevreyolu Nenehatun rampalarında Aydoğdu seyahat firmasına ait yolcu otobüsü kardan kayganlaşan yolda yan yattı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

Doğubeyazıt istikametinden Trabzon'a seyretmekte olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen Aydoğdu seyahat firması'na ait 34 UFZ 55 plakalı yolcu otobüsü, Nenehatun Rampaları'nın 13. kilometresinde yolun kaygan olması nedeniyle yan yattı. Kazada 2'si kadın olmak üzere 3 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan 13 kişi ambulanslar ile Bölge Araştırma ve Eğitim Hastanesi ile Palandöken Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yan yatan aracın içinde ve altında sıkışarak yaşamını yitiren vatandaşların cesedi olay yerine gelen sivil savunma arama ve kurtarma birliğine bağlı ekipler tarafından çıkartıldı. Cesetler ambulansla Aziziye Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle çevre karayolu tek yönlü olarak 2 saat kadar araç trafiğine kapatıldı. Kazada ölenlerin ve yaralananların kimlik tespit çalışmasına başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel