Teröristleri dağda aramayın

Sınır Ötesi çatışmada şehit olan Trabzonlu İbrahim Gedik'in babası Emin Gedik, "Teröristleri dağda aramayın, bizlerin yüreği yandı başkaların yanmasın" dedi.Oğlu Emin Gedik ile birlikte eline Türk bayrağı ve şehit oğlunun fotoğrafını alan baba Abdurrahman

Teröristleri dağda aramayın

Sınır Ötesi çatışmada şehit olan Trabzonlu İbrahim Gedik'in babası Emin Gedik, "Teröristleri dağda aramayın, bizlerin yüreği yandı başkaların yanmasın" dedi.

Oğlu Emin Gedik ile birlikte eline Türk bayrağı ve şehit oğlunun fotoğrafını alan baba Abdurrahman Gedik ise, duygularımı izah etmede zorlandığını söyledi. Baba Gedik, şöyle konuştu:

“Ben evladımı vatan için kaybettim. İki evladım ve bir de ben kaldım. Eğer ihtiyaç olursa biz de seve seve gideriz. Bazı milletvekillerinin Meclis'te çıkıp Türkiye'ye laf atmaları bana çok koyuyor. Ben o çocuğu yetiştirdim ama bir de bana sorun. Aç gezdim, çocuğumu tok gönderdim askere. Yine de vatan sağolsun. Dağda aramasınlar teröristleri. Gece geç saatlerde kapı zili çaldı. Karşımda askerleri gördüğümde o an anladım. Operasyona gideceğini çocuklarım biliyordu, ama benim haberim yoktu. Benim yüreğim yandı, başkalarınki yanmasın. Bu işi Talabani, Barzani ve başka yerde arasınlar. Yazık fakir fukarının çocuğuna. Artık yeter” diye konuştu.

Gedik ailesinin oturduğu eve de Türk bayrağı asılırken, bu gece Trabzon'a getirilmesi beklenen Şehit Jandarma Er İbrahim Gedik'in cenazesinin yarın şehitlikte toprağa verileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel