Tartışma silahlı kavgaya dönüştü

Alınan bilgiye göre, Merkez Mahallesi şehirler arası otobüs terminali yanında, amca oğulları olan C.H. ve R.H. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın bir süre sonra büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu C.H, üzerindeki

Tartışma silahlı kavgaya dönüştü

Alınan bilgiye göre, Merkez Mahallesi şehirler arası otobüs terminali yanında, amca oğulları olan C.H. ve R.H. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın bir süre sonra büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu C.H, üzerindeki ruhsatsız tabanca ile R.H'ye ateş etti. R.H, kurşunlardan birisinin ayağına isabet etmesi sonucu yaralandı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, havaya uyarı ateşi açarak teslim olmasını sağladıkları C.H'yi gözaltına aldı. R.H. ise Fındıklı Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezinde yapılan müdahalenin ardından Rize Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel